Over ons - Sahara De fijnproever

openingsuren sahara de fijnproever
Ga naar de inhoud

Sahara Kempische Mosterd

In 2006 zijn wij, Elke en Johan, gestart met de productie en de verkoop van ambachtelijk bereide mosterd. Omdat we een 100% natuurlijke mosterd bereiden, hebben wij onze Kempische mosterd genoemd naar het natuurgebied 'Sahara' in Lommel.

Sahara De fijnproever
Onze winkel hebben we in 2008 geopend. Sahara De fijnproever is een exclusieve delicatessenwinkel met een mediterraans concept, gelegen in het centrum van Lommel, tegenover de bioscoopzalen. Onze website geeft een kijkje in onze winkel en ons uitgebreid assortiment culinaire producten.

Ons motto: "Eerst proeven ... dan genieten!"
De meeste van onze culinaire producten kan u eerst proeven voor dat u ze koopt! Dit is de beste garantie om nadien lekker te genieten. Wij geven ook graag tips, adviezen en recepten die u direct kan toepassen in uw dagelijkse keuken!

Origineel cadeau
Wilt u zichzelf verwennen of iemand verrassen met een origineel cadeau, kom dan even langs. Naast onze zelfgemaakte Sahara Kempische Mosterd presenteren wij een uitgebreide collectie likeur, olie en azijn van de tap. U bepaalt zelf de hoeveelheid en wij vullen het door u gekozen flesje.

Ideaal om uw vrienden of zakenrelaties te verrassen.
Bezoek onze winkel of telefoneer ons, wij maken graag tijd voor u!Exclusieve Geschenken

Op zoek naar een origineel geschenk voor uw medewerker(s)? Een goede klant of een vriend verrassen?

Bij Sahara De fijnproever zit je goed! Hier vind je gegarandeerd het ideale relatiegeschenk!


Terug naar de inhoud