Pesto, bruschetta's, salsa's en dips - Sahara De fijnproever

openingsuren sahara de fijnproever
Ga naar de inhoud

Dips en sauzen

Onze dips zijn de aanvulling op de bruschettas. Zij voeren u door de culinaire regio's van deze wereld en betoveren door hun natuurlijke en verse kwaliteit. De dips zijn door hun veelzijdige toepassing een allrounder in de keuken: als dip met mayonaise en yoghurt, bij het maken van kruidenboter voor het verfijnen van sauzen en dressings.


Pesto kruiden
Onze pesto's staan voor de hartstocht van de Italiaanse keuken. Alleen het gebruik van de gedroogde kruiden en specerijen van de hoogste kwaliteit geven de Pesto Rosso en de Pesto Verde de verse en typische smaak die bij uw pasta hoort.

Salsa kruiden
De Salsa kruiden zijn een absolute must voor al je pittige gerechten. Deze kruiden kan je als dipsaus gebruiken of rechtstreeks in je gerechten verwerken.

Bruschetta kruiden
Laat u verrassen en geniet van de smakelijke bijzonderheden uit de verschillende gebieden op aarde met onze bruschetta-variaties. Door de veelzijdige toepassingsmogelijkheden van de producten kunt u eenvoudig en snel uw gerechten koken tot een culinair genot. Op de klassieke manier als bruschetta met water en olijfolie, voor het op smaak brengen van sauzen, bij het kruiden en marineren van vlees of het verfijnen van salades en andere gerechten.


Terug naar de inhoud